Mergi direct la conținut »
Un bărbat dezbrăcat a ucis patru persoane într-un atac armat în Nashville, Tennessee
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un bărbat dezbrăcat a ucis patru persoane într-un atac armat în Nashville, Tennessee

Un bărbat dezbrăcat a ucis patru persoane într-un atac armat în Nashville, Tennessee

Un bărbat dezbrăcat a ucis patru persoane într-un atac armat în Nashville. Alte trei persoane au fost rănite în atacul care a avut loc duminică dimineață într-un restaurant Waffle House. Atacatorul a fost dezarmat de o persoană din restaurant, dar a reușit să fugă și acum este căutat de polițiști, scrie Newsweek.

UPDATE 17.15: Numărul deceselor în atacul de la Waffle House a crescut la patru, după ce unul dintre răniți a decedat ulterior.


Poliția a anunțat că suspectul, înarmat cu o pușcă a intrat în restaurantul din suburbia orașulu Nashville, Antiohia, la ora locală 3.25 și a deschis focul.

După ce a împușcat șapte persoane, unul dintre clienții magazinului a reușit să îi ia arma. Atacatorul a reușit, totuși să fugă, iar acum este cîutat de poliție.

Martorii au povestit că bărbatul era îmbrăcat doar cu un sacou verde și a reușit să fugă pe jos de la restaurant.

Bărbatul a fost descris de Departamentul de Poliție din Nashville ca un „om alb cu păr scurt”, iar ulterior a fost identificat drept Travis Reinking, de 29 de ani, din Morton.

Treizeci și cinci de ofițeri de poliție au răspuns la atac și îl caută pe suspectul care rămâne în libertate.

Foto: Newsweek.com


Citește și: Care este diferența dintre Deep Web și Dark Web și cum ne putem apăra de pericolele din ele


Close
Închide
  Close