De Mihai Niculescu,

Bărbatul era sâmbătă într-o căruță alături de soția lui pe un drum forestier înghețat în apropiere de Creasta Cocoșului din munții Gutâi. Nu se știe din ce motive acesta a căzut din atelaj iar caii pur și simplu l-au strivit. Alături de el se afla și soția care a chemat echipajele de urgență în ajutor, arată publicația vasiledale.ro.

Medicii SMURD, salvamontiștii și echipajul elicopterului SMURD au încercat din răsputeri să îl resusciteze. La sosirea salvatorilor, omul avea semne vitale foarte slabe și a fost resuscitat zeci de minute.

Accidentul s-a petrecut în apropierea localității Budești, pe un drum forestier înghețat care a făcut ca intervenția echipajelor de salvare să fie foarte dificilă.

Duminică, soția lui a a transmis pe Facebook un mesaj de rămas bun.

”Drum bun spre cer sufletul meu pereche. Dumnezeu să te ierte. Mi-ai lăsat multă durere în suflet. Din păcate te-ai dus prea repede și ai lăsat în urmă multă suferință. Te vom iubi întotdeauna ca și cum ai fi lângă noi. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace” a scris Rodina.

Citeşte şi:

Avertismentul sumbru al Chinei: coronavirusul se transmite înainte de apariția simptomelor. Numărul deceselor și al pacienților infectați a explodat

Libertatea lui Tetelu: de la gândacul-croitor care ne ține pe loc autostrada, la căpușele din Parlament!

Povestea tulburătoare a lui Florin Buricea, bărbatul fără mâini care a fost surprins pe bicicletă în timp ce livra o comandă pe o aplicație food

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres