Luni, 12 noiembrie 2018, 12:50

Totul s-a întâmplat în zona Piața Sinaia, la ora 6.00 dimineața, când cele trei așteptau tramvaiul pentru a merge la muncă.

„Stăteam pe banca din stație și m-am ridicat când am văzut că se apropie tramvaiul. Din senin, a venit un bărbat în fugă și a început să mă lovească”, a declarat una dintre victime.

Agresorul era beat

„Este vorba de un bărbat de 24 de ani, care se pare ca ar fi agresat 3 persoane în stația de tramvai din zona Sinaia. Până în prezent s-a depus o plângere. Bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal”, au declarat pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timiș.

Cele trei femei lovite au fost transporatate la spital. Două dintre ele sunt la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială, iar cea de-a treia a fost dusă la Spitalul Județean. Una dintre femei a intrat deja în operație.

În Timișoara, și polițiștii au fost acuzați de agresiuni.


Văduva lui Dan Spătaru și-a refăcut viața. La 14 ani de la moartea cântărețului, Sida se afișează cu un bărbat

VIDEO/ Vesta cu semnalizare pentru bicicliști, invenție românească. Luca Știrbăț, un tânăr de 19 ani, vrea să reducă accidentele pe două roți

1.600 de euro câştigă, în medie, un angajat Metrorex. Salariații de la metrou amenință că opresc circulația în subteran, pentru salarii mai mari cu 42%