MENIU CAUTĂ

Un bărbat din Vaslui și-a dat foc în WC-ul din fundul curții. A murit carbonizat

Distribuie

Un bărbat din Vaslui și-a dat foc în WC-ul din fundul curții. Omul, din comuna Viderei, a ales să se sinucidă în cel mai oribil mod cu putință, pentru că suferea de depresie și de mai multe boli cronice. A ars ca o torță iar medicii nu au putut decât să constate decesul.

Bărbatul din Vaslui care și-a dat foc în WC-ul din fundul curții nu era la prima tentativă de suicid. În urmă cu câteva zile, a înghițit o substanță toxică, dar a fost salvat de medicii bârlădeni.

Externat din spital, nu a renunțat la gândurile negre, pe care și le-a pus în practică. Locuia împreună cu fratele său și l-a pândit pe acesta să plece de acasă. A luat o sticlă cu benzină, a intrat în WC, s-a stropit pe el și pereții de lemn ai construcției apoi și-a dat foc, relatează vremeanoua.ro.

Sărmanul om a ars ca o torță iar salvarea și pompierii nu au putut decât să constate că murise carbonizat. Bărbatul suferea de diabet și alte boli cronice care îi accentuaseră starea de depresie, spunea fratele său. „Polițiștii au preluat cazul, fiind făcute cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Sursa foto: banatulazi.ro


Nunta lui Dragnea jr.: petrecerea s-a încheiat, invitații au mâncat, s-au distrat și au cotizat! Somon, Salam și plicuri generoase


 

Citește mai multe despre sinucidere și wc pe Libertatea.

Comentarii