Justin Rey , în vârstă de 36 de ani, a dezmembrat corpul soției sale moarte și a „jupuit-o ca pe un pește” pentru „a-și proteja familia”.

Justin Rey susține că soția sa a născut a doua fată anul trecut, în camera unui motel din Kansas, iar apoi femeia s-ar fi sinucis.

Un bărbat disperat să nu-și piardă fetele a făcut un lucru de neimaginat cu cadavrul soției sale: „N-a fost plăcut pentru mine”

Bărbatul n-a apelat la autorități, de teamă să nu-i fie luate fetele (n.r. – pe lângă fata nou-născută, cuplul  mai avea o fată, în vârstă de 2 ani și jumătate). 

El a dus cadavrul soției, Jessica Monteiro, acasă, l-a dezmembrat și l-a „jupuit”, după care l-a pus în containere. Sora Jessicăi a dat detalii despre teribila faptă a cumnatului său: „a petrecut opt ore jupuind corpul”.

În octombrie anul trecut, poliția l-a descoperit pe Justin Rey locuind cu fata nou-născută și cu cea de doi ani și jumătate într-un depozit unde era și un frigider cu bucăți din corpul soției decedate.

Mai mult, Justin Rey și-a pozat fetele lângă cadavrul mamei lor. Fetele au fost preluate de autorități, iar Justin a fost arestat pentru profanare de cadavre.

Justin Rey s-a apărat în fața judecătorilor spunând că a fost nevoit să dezmembreze corpul fostei soții „pentru a-și salva familia”.

Un alt caz care a șocat opinia publică a avut loc recent tot în SUA.


CITEȘTE ȘI:

Războiul Palatelor. Care au fost momentele de conflict dintre președinte și premier și cine a câștigat

Bătălia din PSD. Gabriela Firea și lista ‘nefăcutelor’ PMB – cât de necesar era Guvernul?

Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali
GSP.RO

Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Horoscop 15 octombrie 2019. Capricornii fac un pas important pe plan profesional
HOROSCOP

Horoscop 15 octombrie 2019. Capricornii fac un pas important pe plan profesional