MENIU CAUTĂ

Un bărbat disperat să nu-și piardă fetele a făcut un lucru de neimaginat: ”Am vrut să-mi protejez familia”

Distribuie

Un bărbat disperat să nu-și piardă fetele a făcut un lucru de neimaginat: ”Am vrut să-mi protejez familia”.

Justin Rey , în vârstă de 36 de ani, a dezmembrat corpul soției sale moarte și a „jupuit-o ca pe un pește” pentru „a-și proteja familia”.

Justin Rey susține că soția sa a născut a doua fată anul trecut, în camera unui motel din Kansas, iar apoi femeia s-ar fi sinucis.

Un bărbat disperat să nu-și piardă fetele a făcut un lucru de neimaginat cu cadavrul soției sale: „N-a fost plăcut pentru mine”

Bărbatul n-a apelat la autorități, de teamă să nu-i fie luate fetele (n.r. – pe lângă fata nou-născută, cuplul  mai avea o fată, în vârstă de 2 ani și jumătate). 

El a dus cadavrul soției, Jessica Monteiro, acasă, l-a dezmembrat și l-a „jupuit”, după care l-a pus în containere. Sora Jessicăi a dat detalii despre teribila faptă a cumnatului său: „a petrecut opt ore jupuind corpul”.

În octombrie anul trecut, poliția l-a descoperit pe Justin Rey locuind cu fata nou-născută și cu cea de doi ani și jumătate într-un depozit unde era și un frigider cu bucăți din corpul soției decedate.

Mai mult, Justin Rey și-a pozat fetele lângă cadavrul mamei lor. Fetele au fost preluate de autorități, iar Justin a fost arestat pentru profanare de cadavre.

Justin Rey s-a apărat în fața judecătorilor spunând că a fost nevoit să dezmembreze corpul fostei soții „pentru a-și salva familia”.

Un alt caz care a șocat opinia publică a avut loc recent tot în SUA.


CITEȘTE ȘI:

Războiul Palatelor. Care au fost momentele de conflict dintre președinte și premier și cine a câștigat

Bătălia din PSD. Gabriela Firea și lista ‘nefăcutelor’ PMB – cât de necesar era Guvernul?

Citește mai multe despre Corp și salvare pe Libertatea.

Comentarii