Mergi direct la conținut »
Un bărbat fără adăpost a refuzat o locuință pentru că nu era potrivită pentru pisica lui
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un bărbat fără adăpost a refuzat o locuință pentru că nu era potrivită pentru pisica lui

Un bărbat fără adăpost a refuzat o locuință pentru că nu era potrivită pentru pisica lui

Un bărbat fără adăpost din Marea Britanie este incredibil de atașat de pisica lui. Brian Simmonds a refuzat o locuință, deoarece nu era potrivită pentru felina alături de care își petrece timpul, relatează The Sun. El preferă să stea într-un cort, pe care l-a ridicat într-un parc.

Un bărbat fără adăpost, în vârstă de 56 de ani, a reușit să atragă atenția unei tinere, care a vrut să-l ajute să iasă din această perioadă dificilă. Ea a realizat o pagină de internet unde oamenii au putut să facă donații. A reușit în acest fel să strângă suma de 1.300 de lire, bani cu care bărbatul ar fi putut să locuiască timp de câteva luni într-o locuință decentă.

Cu toate acestea, povestea a avut un final neașteptat. Bărbatul a cerut ca locuința să fie la parter, pentru ca pisica sa să poată ieși afară. De altfel, el a primit două oferte din partea consiliului local, însă le-a refuzat pe amândouă. Una dintre oferte îndeplinea aproape toate cerințele sale. Singura problemă era că apartamentul se afla la un etaj superior. Pentru acest lucru, bărbatul a respins categoric noua locuință, deoarece pisica sa, Lily, nu putea să iasă pe geam să se joace.

“Din păcate, și-a dorit o garsonieră aflată la parter, care are grădină, dar în care poate sta cu pisica. Aceste locuințe sunt foarte rare”, a povestit Chloe-May Mouland, cea care a vrut să-l ajute pe Brian. De altfel, bărbatul i-a respins oferta generoasă, mărturisind încă o dată că nu poate să își abandoneze pisica.

Brian Simmonds stă acum într-un cort

Brian Simmonds stă acum într-un cort

Tânăra de 22 de ani urmează acum să le dea banii înapoi celor care au vrut să-l ajute pe bărbat. Cât despre Brian, acesta va locui în continuare într-un cort pe care l-a ridicat într-un parc.

Close
Închide
  Close