Mergi direct la conținut »
Un bărbat a fost prins sub brațul unei macarale, pe un șantier din Brăila. Care este starea victimei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un bărbat a fost prins sub brațul unei macarale, pe un șantier din Brăila. Care este starea victimei

Un bărbat a fost prins sub brațul unei macarale, pe un șantier din Brăila. Care este starea victimei

Un bărbat a fost prins sub brațul unei macarale, pe un șantier din Brăila. Bărbatul în vârstă de 24 de ani lucra alături de alți muncitori la ridicarea unui bloc în oraș, iar macaraua manevrată de un coleg l-a prins sub ea, marți dimineață.

De Mihai Niculescu,

Echipajele de intervenție au fost sesizate imediat iar pompierii ISU l-au scos de sub brațul macaralei transportându-l direct la spital. Victima are cel puțin o fractură la picior.

Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, col. Ştefan Stoian, bărbatul în vârstă de 24 de ani, angajat al unei firme de construcţii, lucra la ridicarea unui bloc într-un cartier din municipiul Brăila, iar macaraua sub care a fost prins era manipulată de un coleg de serviciu.

Bărbatul prins sub macara este din localitatea Șuțești, are 24 de ani și, se pare, este angajatul firmei „Concivia”, societate care construiește un bloc în cartierul Minerva, pe strada Panciu, potrivit obiectivbr.ro

Poliția a deschis deja o anchetă pentru vătămare corporală din culpă şi nerespectarea măsurilor privind sănătatea şi securitatea în muncă.

Sursa foto: obiectivbr.ro


Citește și: EXCLUSIV/ Copiii pilotului erou Florin Rotaru nu au aflat că tatăl lor a murit. „David, băiatul de 3 ani, întreabă și acum când vine tati acasă…”


 

Close
Închide
  Close