De Mihai Niculescu,

Bărbatul internat în Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică care a fugit din spital este Cornel Rezmüveş. Acesta a părăsit centrul în noaptea de miercuri spre joi, printr-un geam al imobilului. Bărbatul a mai plecat din spital, dar de fiecare dată a fost găsit, susțin reprezentanții spitalului, arată salajeanul.ro. Fugarul este dat în urmărire iar persoanele care îl recunosc sunt rugate să sune la numărul de urgenţă 112.

Fratele lui a cerut ajutorul oamenilor pe facebook

Fratele meu Cornel, este sub tratament medicamentos de mai bine de 10 ani, fiind si nevăzător, iar in această situație, dispărut şi nesupravegheat poate fi extrem de vulnerabil social și comportamental. La momentul dispariției din Sălaj, fratele meu Cornel era îmbrăcat cu un tricou verde, pantaloni de culoare închisă şi pantofi maro. Putem bănui în mare măsură că acesta folosește trenul pentru a se deplasa în orice loc din țară. Daîl vedeți prin vreun tren, sau gară, sau în altă situație, vă rugăm insistent să anunțați poliția” a spus fratele dispărutului.

Sursa foto: salajeanul.ro


OAMENI ȘI BULDOZERE. Efectele rasismului: copiii, victimele care devin agresori. ”Școala vieții – rezultatul că un copil a fost abuzat”


 

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare