MENIU CAUTĂ

FOTO | Un bărbat și-a ucis soția și a trimis, timp de un an, mesaje false familiei femeii. Ce a urmat este terifiant

Distribuie

Shelby Svensen, 25 de ani, a ucis-o pe Jamie, 21 de ani, și a îngropat-o în grădina casei în care locuiau, în Port Richey, Florida. Nimeni nu a raportat dispariția tinerei pentru că Shelby a folosit telefonul soției lui și a trimis, timp de un an, mesaje celor dragi ei, asigurându-i că totul este bine, potrivit metro.co.uk.

Fapta sa teribilă a ieșit la iveală abia după ce bărbatul le-a ucis și pe rudele tinerei. Mai precis, părinții femei și fratele acesteia au fost găsiți morți în locuința lor din Tarpon Springs, Florida.

La două zile după descoperire macabră, Shelby Svenson a fost arestat în Cleveland, Ohio. Când a fost interogat de poliție, bărbatul nu doar că a recunoscut că el este autorul celor trei crime, dar a mărturisit că și-a ucis și soția.

Cel mai probabil, familia Ivancics nu a știut că Jamie a fost ucisă de Svensen. Asta deoarece criminalul a trimis mesaje rudelor și  prietenilor femeii de pe telefonul ei. Atunci când primea un apel telefonic, el spunea de fiecare dată că soția lui nu poate vorbi în acel moment, dar că va reveni cu un apel. Nu se întâmpla asta.

Shelby și Jamie erau căsătoriți din 2017 și aveau împreună doi copii. Motivul care l-a determinat pe tânăr să comită aceste crime este încă necunoscut. El a fost arestat și urmează să fie judecat pentru faptele sale.

FOTO: Lakewood Police Department


EXCLUSIV/ Soția lui Ekeng vine de urgență România: „Oh, merde! Leșin de durere! Ce oameni, l-au lăsat să moară din cauză că era negru”. Naty lucrează ca asistent medical în Franța


 

 

 

Citește mai multe despre Crima pe Libertatea.

Comentarii