MENIU CAUTĂ
23 Dec. 2017 20:25

Un bărbat și-a decorat mașina cu 1.000 de luminițe, însă poliția nu a fost mulțumită

Distribuie

Un bărbat din statul american Carolina de Sud a vrut să împărtășească bucuria Crăciunului cu ceilalți participanți la trafic, însă nu a avut prea mult noroc. El și-a decorat mașina cu 1.000 luminițe, ceea ce nu a fost pe placul poliției, relatează The Telegraph.

Brandon Wooden și-a îmbrăcat mașina în luminițe pentru a-și înveseli fiul, dar și pentru a îi face să zâmbească pe toți cei care văd vehiculul.

„Îmi place să văd reacția oamenilor când îmi văd mașina. De obicei, oamenii mă urmăresc câțiva kilometri, mă filmează, ma opresc și mă roagă să trag pe dreapta să facă o poză. Iar eu fac asta, e minunat”, a povestit Brandon.

Cu toate acestea, polițitii au avut altă părere. El a încălcat o lege care prevede ce culoare să aibă luminile montate pe o mașină, iar cele din instalația de Crăciun nu erau întocmai conform legii. Astfel, bărbatul a fost amendat cu 230 de dolari.

„Prima dată când m-au tras pe dreapta, au vrut să facă o poză. A doua oară m-au avertizat, iar a treia oară m-au amendat pentru iluminarea necorespunzătoare a unui vehicul”, a povestit tânărul.

Din fericire, el nu a scos bani din propriul buzunar pentru a plăti amenda. Vecinii au deschis o pagină GoFundMe, unde s-au strâns rapid 300 de dolari.


Citește și: REPORTAJ/Actorul Cristi Martin, de la reclama 'Halatu, cât e halatu?', la picturi cu cristale Swarovsky sau foiță de aur| FOTO


Foto: Facebook/GoFundMe

Loading...
Comentarii