UPDATE – ora 10.45: Copilul a supraviețuit inițial, dar era în stare gravă, având un traumatism craniocerebral și mai multe leziuni. A fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, unde a fost operat imediat. Din păcate, trupul său nu a rezistat și a murit la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean.

„Copilul de trei ani, care a fost adus aseară la Unitatea de Primiri Urgenţe în şoc traumatic în urma căderii de la înălţime, a decedat, din păcate, în această dimineaţă. Leziunile neurologice suferite au fost foarte grave, medicii declarând decesul în jurul orei 7,00”, au precizat medicii de la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Bistriţa, citați de Agerpres.


Potrivit paramedicilor, citați de bistritaexpress.ro, bătrânul avea fracturi de baza craniană cu infundare, semn că ar fi aterizat în cap, dar și o hemoragie a organelor interne.

Cei doi se întorceau din parc, iar când urcau pe scări bătrânul ar fi alunecat în gol și l-ar fi tras și pe nepoțel după el, potrivit unor surse Bistrițeanul.ro.

Băiețelul era din Cluj-Napoca și venise cu părinții în vizită la bunicii din Bistrița. De altfel, cei dou urcau acasă pentru a lua masa împreună cu restul familiei, în seara de Moș Nicolae, informează observator.tv.

În acest caz, polițiștii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor exacte ale incidentului și a cauzei care a provocat evenimentul.

FOTO & VIDEO: bistriteanul.ro

Citeşte şi:

De ce merg elevii kenyeni 42 de kilometri pe jos înainte de bacalaureat. Cum arată programul în liceul care a dat cei mai mulți campioni la atletism

7 superlecturi de weekend. De la procurorii care au intervenit la o prelevare de organe, până la licitaţia trucată de la metrou

Universitatea București, amendată cu 30.000 de lei de DSP pentru că n-a făcut dezinfecție după ce au fost raportate două cazuri de TBC

S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
PARTENERI - GSP.RO
S-a retras din fotbal la 26 de ani și s-a făcut șofer pe camion: „Nu îmi e rușine. Muncesc bine și ajung la 2000-3000 de euro pe lună”
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
HOROSCOP
Horoscop 5 iulie 2020. Leii au nevoie de echilibru, care e greu de obținut și greu de menținut
RECOMANDĂRI