Mergi direct la conținut »
Un brăilean și-a dat foc într-un cimitir, după o dispută cu soția. Ce a vrut să-i facă femeii, cu câteva ore înainte
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un brăilean și-a dat foc într-un cimitir, după o dispută cu soția. Ce a vrut să-i facă femeii, cu câteva ore înainte

Un brăilean și-a dat foc într-un cimitir, după o dispută cu soția. Ce a vrut să-i facă femeii, cu câteva ore înainte

Un brăilean și-a dat foc într-un cimitir, după o dispută cu soția. Tentativa de suicid a avut loc sâmbătă, în Cimitirul Municipal. 

Bărbatul de 46 de ani și-a dat foc în cimitir chiar sub ochii polițiștilor. Le-a spus oamenilor legii că a recurs la acest gest pentru că problemele cu soția l-au adus în pragul disperării. Cu câteva ore înainte, bărbatul s-a certat cu soția, căreia i-ar fi aplicat o corecție zdravănă soției, cu ciocanul, scrie Obiectiv de Brăila.

Femeia a chemat Poliția și numai asta a scăpat-o de furia soțului. După scandal, bărbatul a plecat la cimitir, unde și-a petrecut noaptea, la mormântul surorii sale.

La fața locului au ajuns, dimineața, polițiștii, alertați de faptul că bărbatul voia să-și pună capăt zilelor. La un moment dat, bărbatul a fost sunat, iar cele auzite la telefon l-au determinat să toarne benzină pe el și să-și dea foc. Din fericire, autoritățile prezente au reușit să stingă flăcările ce îl cuprinseseră.

Bărbatul s-a ales cu arsuri de gradul I și II pe 50% din suprafața corpului.

FOTO: Obiectiv de Brăila

 

Close
Închide
  Close