MENIU CAUTĂ

Un câine polițist a reușit să ia urma hoțului, în Maramureș. Cum s-au recuperat banii

Distribuie

Un câine polițist a reușit să ia urma hoțului care a spart o locuință din Maramureș, în timp ce proprietarii erau la biserică. Hoții au plecat cu peste 11.200 de lei iar câinele i-a dus pe polițiști fix unde se afla răufăcătorul. Aproape toși banii au fost recuperați, pentru că apucase să cheltuie o parte din ei.

Hoțul a pătruns într-o locuință din localitatea Suciu de Sus, duminica trecută, în timp ce proprietarul, în vârstă de 78 de ani, se afla la slujbă, la biserică. Păgubitul le-a spus polițiștilor că i-au dispărut din casă 11.200 de lei și un telefon mobil. Polițiștii au constat că în locuință s-a pătruns prin efracție și de acolo au fost sustrași banii și telefonul.

Pe urmele hoților a fost și câinele polițist Teba, însoțit de conductorul său din cadrul Grupei Canine. Probele descoperite de criminaliștii Poliției orașului Târgu Lăpuș, corelate cu „investigațiile” câinelui de urmă au condus la reușita acțiunii. (…) Polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei: o tânără de 16 ani, din aceeași localitate” au arătat polițiștii, pentru ziarmm.ro.

Polițiștii au recuperat 10.350 de lei din suma sustrasă și telefonul, care au fost restituiți parții vătămate.

Sursa foto: ziarmm.ro


OAMENI ȘI BULDOZERE. Alegerea romilor: ”Credeți că nouă ne place să rămânem în mizeria asta?”. Ministrul pentru Diaspora pasează responsabilitatea


 

Comentarii