Mergi direct la conținut »
Un cioban din Timiș și-a înjunghiat rivalii, la fel ca-n balada ”Miorița”. De la ce a pornit scandalul
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un cioban din Timiș și-a înjunghiat rivalii, la fel ca-n balada ”Miorița”. De la ce a pornit scandalul

Un cioban din Timiș și-a înjunghiat rivalii, la fel ca-n balada ”Miorița”. De la ce a pornit scandalul

Un cioban din Timiș și-a înjunghiat rivalii, la fel ca-n balada ”Miorița”. Miza, în acest caz, nu au fost invidia pentru că ceilalți ar fi avut mai multe oi decât el, ci împărțirea teritoriului, o pășune. Ciobanul este judecat acum pentru tentativă de omor, respectiv loviri și alte violențe.

De Mihai Niculescu,

Incidentul violent a avut loc în vara acestui an, în comuna Bara din Timiș. Ciobanul și colegul său s-au luat la ceartă din cauza pășunii pe care trebuiau să o împartă, și la un moment dat individul a luat briceagul, înjunghiindu-și rivalul la subraț.

Lama cuțitului a ajuns însă aproape de inimă, astfel că legiștii au stabilit că i-a pus viața în pericol, relatează opiniatimisoarei.ro, Alți doi ciobani au sărit să scape victima și au fost loviți și ei cu briceagul, fiind însă răniți mai ușor. Ciobanul a fost reținut și va da socoteală în fața magistraților Tribunalului Timiș.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro


INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Prim procuror brașovean, despre pedofili și agresorii sexuali de copii: „Am sesizat recent ministrului Justiției că avem un singur Parchet în România specializat în infracțiunile contra minorilor și n-am primit nici un răspuns”!


 

Close
Închide
  Close