MENIU CAUTĂ
15 Dec. 2013 17:49

Un escroc solicită 100.000 € în numele lui Ionuţ, copilul ucis de maidanezi!

Distribuie

După ce şi-au pierdut îngeraşul, devorat de câţiva maidanezi aciuaţi pe terenul unei firme de lângă Parcul Tei din Capitală, Andreea şi Valentin Anghel trăiesc acum o nouă dramă. Un individ a creat o pagină pe internet în care a pus fotografia lui Ionuţ. Cel care se prezintă cu numele de Marius Goras a inventat o poveste lacrimogenă, cum că micuţul ar fi bolnav de leucemie şi ar avea nevoie de 100.000 € pentru tratament, prin care încearcă să se îmbogăţească păcălind oameni cu suflet mare.

Părinţii au fost ameninţaţi cu moartea

Asta vine la câteva zile după ce persoane care se dau analişti ai vieţii social- economice sau bloggeri au postat pe internet pagini în care îndeamnă lumea să se răzvrătească împotriva familiei care şi-a pierdut fiul. Atacul nesăbuit al celor care se dau drept iubitori de animale a ajuns până acolo încât unii dintre ei i-au ameninţat cu moartea pe părinţii lui Ionuţ dacă încearcă să facă vreun rău patrupedelor. Avocatul familiei, Virgil Papuc, a depus deja două plângeri penale împotriva acestor indivizi.

Turistă atacată de câini comunitari

Din păcate, moartea lui Ionuţ Anghel n-a schimbat prea multe pe străzile din România. O femeie de origine libaneză, aflată în vacanţă la Constanţa, a ajuns sâmbătă seara la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după ce a fost atacată de patru câini maidanezi în apropierea unui hotel din staţiunea Mamaia. Femeia a fost salvată de câţiva taximetrişti care au văzut totul. Victima, care avea pe picioare mai multe plăgi, a primit tratament antirabic. Tânăra a fost externată.

Comentarii