MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2018 19:57

Un fals copilot Tarom dă țepe hotelurilor din Baia Mare

Distribuie

Un fals copilot Tarom dă țepe hotelurilor din Baia Mare. Bărbatul de 35 de ani din Brașov se cazează în hoteluri spunând că este angajat al companiei de transport aerian, iar a doua zi se face nevăzut fără a mai plăti nota, scrie vasiledale.ro.

Bărbatul își face mai întâi rezervare prin telefon, apoi se prezintă la recepție îmbrăcat în uniforma Tarom, se legitimeaz cu cartea de identitate, arată documente ale companiei aeriene și se cazează câteva zile.

În perioada în care stă la hotel, bărbatul servește micul dejun, peste noapte golește mini-barul, face comenzi la restaurant, iar dimineața când trebuie să achite nota găsește diferite pretexte spunând că va reveni cu banii. Pleacă și apoi este nevăzut.

În unul dintre cazurile din Baia Mare, falsul copilot și-a lăsat chiar geamantanul pentru a părea mai credibil, dar când i-a fost deschis acesta era gol.

Managerii hotelurilor din Baia Mare au început să-și dea mailuri între ei să se anunțe de țeparul Mihut Munceleanu din Brașuv și au anunțat poliția care a preluat cazul și încearcă săl identifice pe bărbat. Până acum, brașoveanul a prejudiciat patru hoteluri din Baia Mare cu aproape 5.000 de lei.


Citește și: RADET bagă aeroterme în spitale și-n școli. Rețeaua a ajuns 'ciur', avariile sunt tot mai dese


 

Loading...
Comentarii