MENIU CAUTĂ

Un fotbalist italian a supraviețuit după ce a căzut 48 de metri de pe podul din Genova: Nu știu ce m-a salvat

Distribuie

Davide Capello, fostul portar al echipelor Cagliari și Italia U-20, a povestit că nu știe cum a supraviețuit căderii de 48 de metri de pe viaductul Morandi, din Genova, care s-a prăbușit marți, în timpul unei furtuni puternice. 

Printre mașinile care se aflau, marți, pe podul Morandi, se afla și cea a fotbalistului italian. Davide Capello, în vârstă de 33 de ani, a descris momentul în care mașina lui a plonjat în gol, 48 de metri.

Fostul portar profesionist mărturisește că nu știe ce l-a salvat, considerând că este un miracol că a supraviețuit tragediei, potrivit The Sun.

„Am căzut odată cu podul, nu știu ce m-a salvat. Am auzit un zgomot înfundat, am văzut drumul cum se ducea în jos și eu împreună cu el. Eram conștient și imediat am sunat la pompieri, apoi familia. A fost șocant, e un miracol”, a declarat Davide Capello pentru ziarul La Repubblica.

Un alt fotbalist, Domenico Criscito, a scăpat ca prin minune de aceeași tragedie. Internațional italian cu 24 de selecții a povestit că a trecut pe podul Morandi cu 10 minute înainte ca acesta să se prăbușească.

În urma prăbușirii podului din Genova, 38 de oameni au murit, printre care și doi români. Autoritățile din Italia caută în continuare supraviețuitori care ar putea fi prinși sub dărâmături.


”Medicii de la Urgență au știut în 30-50 de minute că fata de la jandarmi nu are nimic la coloană. Restul a fost dramatizarea Jandarmeriei!”


 

Citește mai multe despre Capello, fotbalist român și morandi pe Libertatea.

Comentarii