Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV | Un hoț a furat trei ani la rând în aceeași zi! El a fost prins în mijloacele de transport ale RATB
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > EXCLUSIV | Un hoț a furat trei ani la rând în aceeași zi! El a fost prins în mijloacele de transport ale RATB

EXCLUSIV | Un hoț a furat trei ani la rând în aceeași zi! El a fost prins în mijloacele de transport ale RATB

Un hoț a furat trei ani la rând în aceeași zi, dar de fiecare dată a fost prins de polițiștii de la Brigada pentru Transport Public din Capitală. Ghinionul infractorului, dar norocul polițiștilor s-a petrecut din 2015 încoace pe 11 mai. Culmea este că, de fiecare dată, hoțul, Marius Romeo Florea, în vârstă de 39 de ani, s-a împăcat cu victimele și a scăpat nepedepsit.

De Remus Vlad,

De peste 20 de ani, singura sursă de venit a bucureșteanului o reprezintă micile ciupeli din mijloacele de transport ale Regiei Autonome de Transport București (RATB). De fel din sectorul 2 al Capitalei, hoțul umblă cât e ziua de lungă și pândește momentul de neatenție al călătorilor care-și lasă portofelul sau telefonul ca o invitație pentru infractor. Așa se face că, ori de câte ori are ocazia, Romeo bagă mâna în buzunarul oamenilor.

A furat trei ani la rând în aceeași zi

Numai că, în ultimii trei ani, în ziua de 11 mai, șuțul – termen folosit pentru cei care fură din mijloacele de transport ale regiei bucureștene – a fost prins în flagrant de polițiștii Brigăzii pentru Transport Public din Poliția Capitalei. S-a întâmplat trei ani ala rând, în 2015, 2016 și 2017. Să nu credeți însă că sunt singurele infracțiuni pe care bucureșteanul le-a făcut! Atunci a avut însă ghinionul să fie urmărit de ofițeri și reținut.

S-a împăcat de fiecare dată cu victimele

Versat, așa cum sunt cei mai toți cei care ”atacă” în RATB, Romeo a reușit să scape ”basma curată”. Și asta pentru că, de fiecare dată, hoțul s-a înțeles cu victimele sale. Ba pentru că cei păgubiți au zis că nu au timp de pierdut pe la anchete și prin biroul procurorilor, ba pentru că unora dintre aceștia li s-a făcut milă de infractor. Mai ales că ceea ce fura Romeo înapoia dacă era prins. Uneori, a plătit și așa-zise ”despăgubiri. Adică a dat o sumă de bani victimei, undeva pe la 1.000 de lei, și s-au împăcat înainte ca dosarul să ajungă în instanță. Un alt hoț a fost interzis trei ani în transportul în comun.

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar
Recomandări

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar

 

Ce s-a întâmplat pe 11 mai

Potrivit datelor din ”Wikipedia”, pe 11 mai, în 1866, a fost prima zi ca domnitor a lui Carol I al României. În 1968, a început construcția primului autoturism românesc, Dacia, iar în 1996 au murit opt persoane în timpul încercării ascensiunii muntelui Everest. Din 2014, la această dată, se sărbătorește Ziua Tatălui În România.

CITIȚI ȘI:

EXCLUSIV. Legătura neștiută dintre Draga Olteanu și Tamara Buciuceanu! «Nu aveam eu ce să caut în rolul acela»

 

EXCLUSIV. Silviu Petcu, ”arabul” din Divertis și-a luat lumea-n cap. Și soția cu el!

 

EXCLUSIV/ Florin Chilian, cel mai sincer interviu despre el și ”Iubi”. ”Nu m-am anturat niciodată cu proaste!”

Close
Închide
  Close