De Mihai Niculescu,

Potrivit poliției, femeia de 29 de ani tocmai obținuse un ordin de restricție împotriva suspectului. Incidentul a fost un „caz tragic de violență în familie, crimă urmată de sinucidere” a declarat lt. Matt Dobbs de la poliția din San Diego, potrivit CNN.

„Credem că bărbatul a venit în această dimineață(sâmbătă, n.r.), a existat o ceartă, și el a folosit un pistol împușcându-și familia, iar apoi s-a sinucis”, a spus Dobbs.

Primul apel la serviciul de urgență a avut loc la ora 6.49 dimineața, iar dispecerul a auzit cearta și cum cineva a fost rugat să plece, arată sursa citată. Polițiștii plecaseră deja spre locul intervenției, din cartierul Paradise Hills, când un al doilea apel de urgență a fost efectuat de o rudă care locuia alături, care a spus că a auzit o ceartă și mai multe focuri de armă.

Polițiștii au bătut la ușă dar nimeni nu a răspuns iar apoi s-au uitat pe fereastră și au văzut un copil întins pe jos, plin de sânge, astfel că au spart fereastra și au pătruns în locuință.

Oamenii legii s-au confruntat cu imagini de coșmar.

Femeia, un bărbat în vârstă de 31 de ani și un băiat de 3 ani au fost găsiți morți la fața locului, a spus Dobbs. Alți trei băieți, cu vârste de 5, 9 și 11 ani, au fost duși la spital. Arma crimei s-a găsit în locuință.

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!
Recomandări

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!

Doi dintre copiii duși la spital au murit, iar cel de-al treilea este în stare critică, fiind operat de urgență.

„Acestea sunt cele mai dure cazuri”, a declarat șeful poliției, David Nisleit. „Asta îi afectează foarte mult pe ofițerii noștri”, a apus șeful poliției, pentru că polițiștii care au dus copii pe brațe la ambulanță sunt chiar ei părinți.

Vorbind despre violența domestică, șeful poliției le-a recomandat victimelor să folosească toate resursele legale.

„Știm că în această zonă, în acest oraș, există victime ale violenței domestice în fiecare zi”, a spus Nisleit.

„Pentru cei care se confruntă cu violența în familie, există soluții. Puteți să apelați linia telefonică de ajutor, care însă nu este de urgență, Centrul de Justiție pentru Familie, sau dacă este o urgență, vă rugăm să sunați la 911. Vrem să prevenim asemenea scene de violență în familie pe care, din păcate, le-am văzut astăzi” a mai spus șeful Poliției.

Citeşte şi:

Copilul femeii abuzate de partener și umilite de o judecătoare, luat de tată cu forța, de pe stradă. Cum îl scuză un polițist pe tatăl agresiv

Ministerul Sănătății: 300.000 de persoane sunt afectate de demență și doar 3.000 de cazuri pe an sunt diagnosticate. Boala pe care o confundăm cu bătrânețea

O echipă Netflix a fost agresată de tăietorii de lemne din România în timp ce filmau un documentar despre mafia lemnului

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani
HOROSCOP

Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani