Mergi direct la conținut »
Un om de afaceri, dat în judecată de angajate. Le cerea să probeze lenjerie intimă și să îi trimită fotografii
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Un om de afaceri, dat în judecată de angajate. Le cerea să probeze lenjerie intimă și să îi trimită fotografii

Un om de afaceri din SUA a fost dat în judecată de două dintre angajatele sale. Acestea îl acuză de hărțuire.

Femeile îl acuză pe omul de afaceri din New York că le-a cerut să se fotografieze în timp ce probează lenjerie intimă și să îi trimită imaginile.

Astfel, Marc Menowitz, un potent om de afaceri din New York, le-ar fi cerut angajatelor sale să le trimită fotografii cu ele în timp ce probau lenjerie intimă în cabinele Victoria’s Secret, oferindu-le la schimb articolele pe care le probau.

Alice Vysata, în vârstă de 41 de ani, una femeile care îl acuză pe Marc de hărțuire, a lucrat pentru acesta timp de șase ani, începând din anul 2011.

Ea susține că fostul ei șef îi trimitea mailuri obscene și îi cerea să-i trimită „fotografii murdare”.

Alice a povestit că, în anul 2017, bărbatul i-a trimis un buchet de flori și o felicitare de ziua ei de naștere, iar în felicitare i-a scris: „Aveam de gând să-ți cumpăr jucării sexuale, dar ai deja ce e mai nou și mai bun”.

Femeia a mărturisit că mesajul a fost unul umilitor pentru ea, cu atât mai mult cu cât l-a văzut toată lumea prezentă la petrecere.

Kinga Tabares, în vârstă de 30 de ani, cealaltă persoană care a depus plângere împotriva fostului ei șef, a fost angajata acestuia din 2016, timp de aproape doi ani. A rămas fără serviciu, pentru că era „rece și distantă”.

Aceasta a povestit că Marc a invitat-o la un moment dat pe iahtul său și că i-a cerut să se dezbrace ca să-i facă fotografii în bikini.

În ciuda acuzațiilor care i se aduc, Marc menovitz, în vârstă de 58 de ani, susține că cele două sunt doar foste angajate nemulțumite care încearcă să-i facă rău, notează therealdeal.com.

Close
Închide
  Close