De Adrian Ilie,

Din 1962 încoace cei care se bulgăreau cu zăpadă în spațiul public riscau o amendă de 114 dolari însă consilierii locali din 2019 au decis că interdicția este prea drastică, mai ales că într-un stat cu ierni grele ca Wisconsin bătaia cu zăpadă este foarte populară. Așa că s-a decis ca bulgării de zăpadă să fie scoși de pe lista ”proiectilelor”, cu excepția cazurilor în care sunt aruncați către mașinile în mers.

Din cauza unei neînțelegeri legate de această excepție, în presa americană s-a rostogolit ca un bulgăre știrea că s-ar fi interzis acum aceste gen inofensiv de distracție. Ba chiar s-a spus că Wausau este ”cel mai rău oraș” din America. ”Ce liberal idiot o fi creat și legea asta? I-a scos cineva ochiul sau ceva de genul ăsta?”, a comentat un vizitator.

În consecință, autoritățile locale au decis să posteze online un filmuleț care să explice prevederile exacte ale noii reglementări. Cel desemnat să facă acest lucru a fost șeful adjunct al poliției din oraș, Matt Barnes, filmat având pe fundal polițiștii care aruncau cu sârg bulgări de zăpadă unii în alții și, din când în când, către șeful lor. La un moment dat a apărut și primarul (foto) care s-a ales cu un bulgăre bine țintit în țeastă chiar de către Barnes.

Sursă: YouTube

Bătăile cu bulgări de zăpadă sunt luate foarte în serios în Wisconsin. Din 1923, studenții de la University of Wisconsin organizează o bătaie de proporții în fiecare an. În 2009, când un viscol puternic a blocat activitatea din campus, la bătaia cu zăpadă au participat nu mai puțin de 4.000 de studenți.

Ordonanța militară 4. Ce se va monta la toate intrările în blocuri începând cu 31 martie
GSP.RO

Ordonanța militară 4. Ce se va monta la toate intrările în blocuri începând cu 31 martie

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni