Mergi direct la conținut »
FOTO | Un pasager care a murit în tragedia aviatică din Etiopia pare să fi avut o premoniție. Mesajul criptic pe care l-a publicat înainte de decolarea avionului
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

FOTO | Un pasager care a murit în tragedia aviatică din Etiopia pare să fi avut o premoniție. Mesajul criptic pe care l-a publicat înainte de decolarea avionului

Pius Adesanmi, un profesor universitar canadian de origine nigeriană, se află printre cele 157 de victime ale accidentului aviatic care a avut loc, duminică, în Etiopia, notează Daily Star.

De Andreea Radu,

Înainte de decolarea avionului companiei Ethiopian Airlines, bărbatul a postat pe contul lui de Facebook un selfie în care apare zâmbind și un verset din Biblie.

„De-mi voi lua aripile din lumina zorilor și-n marginile mării mă voi sălășlui, chiar și acolo mâna Ta mă va îndruma și dreapta Ta mă va ține – Psalm 139:9-10”, a scris Pius Adesanmi pe rețeaua de socializare.

Mesajul publicat de Pius înainte ca avionul să decoleze (foto Facebook)

Pius Adesanmi era un profesor de engleză la Institutul de Studii Africane de la Universitatea Carleton, Canada. Internauții spun că bărbatul a avut o premoniție cu ceea ce urmează să se întâmple, potrivit dailystar.co.uk.

Interesant este faptul că în anul 2018, în luna februarie, de ziua lui de naștere, el a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care a mulțumit oamenilor și a spus că a avut un accident care a fost aproape fatal. Atunci Pius a scris că el crede că Dumnezeu l-a salvat cu un scop.

Duminică, zborul Ethiopian Airlines ET 302, care se îndrepta spre Nairobi de la Addis Ababa, s-a prăbuşit la şase minute de la decolare, pe un câmp din apropierea satului Tulu Fara, la 60 de kilometri de capitala Etiopiei.

Toți cei 157 de pasageri aflați în avion au murit. Experții susțin că este prea devreme pentru a spune ce a provocat dezastrul, dar au recuperat, luni, cutia neagră a aeronavei Boeing 737 MAX 8.


Citește și… Mesajul sfâșietor trimis de o tânără cu puțin înainte să moară în tragedia aviatică din Etiopia: „Sunt extrem de fericită”


 

 

Close
Închide
  Close