Mergi direct la conținut »
Mesajul sfâșietor trimis de o tânără cu puțin înainte să moară în tragedia aviatică din Etiopia: "Sunt extrem de fericită"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Mesajul sfâșietor trimis de o tânără cu puțin înainte să moară în tragedia aviatică din Etiopia: "Sunt extrem de fericită"

Mesajul sfâșietor trimis de o tânără cu puțin înainte să moară în tragedia aviatică din Etiopia: „Sunt extrem de fericită”

Danielle Moore, în vârstă de 24 de ani, din Canada, este una dintre cel 157 de victime ale accidentului aviatic care a avut duminică, în Etiopia. Tânăra se afla în avionul cu destinația Kenya pentru a participa la conferința ONU care urma să aibă la loc în Nairobi. Înainte de zbor, canadianca postase pe Twitter un mesaj. 

De Andreea Radu,

Tânăra activistă fusese selectată de ONU pentru a participa conferința pe teme de mediu și era foarte fericită de reușita ei, potrivit cbc.ca.

„Sunt extrem de fericită să vă spun că am fost selectată și sunt în prezent în drum către reuniunea pe teme de mediu a ONU, în Nairobi, în Kenya. Abia aștept să vă spun ce am învăţat acolo”, a scris Danielle Moore pe rețeaua de socializare.

Chris Moore, tatăl tinerei, a confirmat pentru postul CBC că Danielle a murit, dar nu a stat foarte mult de vorbă cu jurnaliștii, declarând că familia sa este prea îndurerată pentru a putea vorbi.

Duminică, zborul Ethiopian Airlines ET 302, care se afla în rută spre Nairobi de la Addis Ababa, s-a prăbuşit la şase minute de la decolare, pe un câmp din apropierea satului Tulu Fara, la 60 de kilometri de capitala Etiopiei.

Toți cei 157 de pasageri aflați în avion au murit. Experții susțin că este prea devreme pentru a spune ce a provocat dezastrul, dar au recuperat, luni, cutia neagră a aeronavei Boeing 737 MAX 8.

Foto: Facebook.com/Danielle Moore


Fiul unuia dintre pasagerii care au murit în tragedia aviatică din Etiopia: „L-am îmbrățișat și i-am strâns mâna. Mi-a spus că probabil ne vom vedea curând


 

Close
Închide
  Close