Mergi direct la conținut »
VIDEO | Un pastor din SUA a fost mușcat de un șarpe, după ce a spus că Iisus îl va apăra de reptilele ucigașe
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Un pastor din SUA a fost mușcat de un șarpe, după ce a spus că Iisus îl va apăra de reptilele ucigașe

VIDEO | Un pastor din SUA a fost mușcat de un șarpe, după ce a spus că Iisus îl va apăra de reptilele ucigașe

Un pastor din Statele Unite ale Americii a fost mușcat de un șarpe pe care îl ținea în mână, în timpul unei predici, după ce a declarat că Iisus îl va salva.

Înainte să fie mușcat de șarpe, bărbatul a declarat pentru Barcroft TV că a fost mușcat de șase ori.

”Am fost mușcat de șase ori. Nu cred că e ceva nebunesc, cred că este un semn de la Dumnezeu”, a spus pastorul Cody Coots.

Totuși, la o slujbă, el a încercat să își dovedească credința în Dumnezeu ținând în mână un șarpe cu clopoței, pe care îl brusca. La un moment dat, când a dus șarpele în apropierea urechii sale drepte, reptila nu a mai putut rezista și l-a mușcat pe pastorul îndrăzneț. De notat este că și tatăl lui  Cody, îngrijitor de șerpi, a murit după ce a fost mușcat de unul în 2014.

Pastorul Cody a încercat să-și termine slujba, însă nu a mai reușit pentru că i s-a făcut rău. Mușcătura l-a lăsat cu o hemoragie puternică.  El a cărat pe brațe de un enoriaș și dus de urgență la spital, unde a fost salvat de medici.


CITEȘTE ȘI: REPORTAJ: Arta din fân! Un deal întreg din Bucovina „a invadat” Muzeul de Artă din Timișoara: „Am vrut ca vegetalul să inunde spațiul nostru cotidian”


FOTO: PIXABEY

 
 
Close
Close
Închide