Mergi direct la conținut »
Un pedofil din Anglia are dreptul de a primi vizite în închisoare de la copilul său născut în urma violului! "Mă simt ca și cum am fost violată din nou!"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un pedofil din Anglia are dreptul de a primi vizite în închisoare de la copilul său născut în urma violului! "Mă simt ca și cum am fost violată din nou!"

Un pedofil din Anglia are dreptul de a primi vizite în închisoare de la copilul său născut în urma violului! „Mă simt ca și cum am fost violată din nou!”

Sammy Woodhouse avea doar 15 ani când i-a dat naștere unui băiat rezultat după ce a fost violată de pedofilul Arshid Hussain. Acesta din urmă a fost dovedit că a batjocorit mai multe fete, iar în 2016 a fost trimis la închisoare pentru 35 de ani.

Sammy a crezut că a scăpat de coșmarul numit  Arshid Hussain, după ce aceasta a fost arestat, a dezvăluit thesun.co.uk. Nici pe departe, fiindcă acesta, pe lângă pedeapsă, a mai primit și un „premiu”: are drepturi parentale egale cu mama și poate cere permisiunea de a-și vedea copilul în închisoare.

Hussain a fost liderul unei găști de pedofili care au abuzat fetițe albe între 1997 și 2013. După ce a fost descoperit au mai trecut trei ani până când a fost trimis după gratii.

„Simt că am fost violată și de sistem”

Justiția i-a dat lui Arshid drepturi parentale egale cu ale mamei și dreptul de a cere săptămânal o vizită a fiului său. Sammy are acum 33 de ani, iar băiatul ei cu Arshid are 18 ani.

„A fost un șoc. Simt că am fost violată din nou, de data aceasta de către sistem. Nu e o simplă eroare a unui funcționar. Vreau să fiu tratată ca o ființă umană. Mi s-a spus că trebuie respectate drepturile omului de care trebuie să beneficieze el. Din fericire, n-a făcut nicio solicitare să-și vadă fiul. Dar dacă o va face?”, a spus Sammy Woodhouse.

Ea conduce acum o campanie care are drept scop schimbarea legilor: ea cere ca pedofilii și violatorii să fie decăzuți din drepturile părintești.

În Marea Britanie, pedofilii au comis orori incredibile de-a lungul anilor.


Drapele de Centenar de 125.300 de lei. Primăria Sectorului 1 împarte asociațiilor de proprietari 1.400 de steaguri

Close
Închide
  Close