MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Un pensionar din Timișoara a vrut să-și dea foc cu benzină. De ce a recurs la gestul extrem

Distribuie

Un pensionar din Timișoara a încercat să-și dea foc cu benzină în fața Tribunalului din Timișoara, dar a fost oprit de jandarmi înainte de a-și duce planul la îndeplinire. Bărbatul de 67 de ani avea într-o sacoșă două sticle cu lichidul inflamabil, și a fost imobilizat. Omul a ajuns într-un final la spital, pentru control.

Jandarmii care l-au salvat au văzut și care era, de fapt nemulțumirea bărbatului. Acesta a ales să protesteze în acest mod împotriva unei hotărâri judecătorești, care, spune el, l-a nedreptățit. El avea de împărțit ceva…tot cu câțiva jandarmi, pe care îi reclamase la poliție, relatează tion.ro.

În 2013, bărbatul a acuzat mai mulți jandarmi, dar și un polițist, că l-ar fi agresat în curtea casei în care locuia. A depus plângere la parchet împotriva acestora însă a aflat că dosarul ar urma să fie clasat și a decis să protesteze, dându-și foc.

Sursa foto: tion.ro


Citește și: Un şofer este amendat la fiecare minut, din cauza vitezei excesive! Bucureștiul e pe locul întâi în topul amenzilor de circulație, în Covasna sunt cei mai puțini șoferi sancționați


 

Comentarii