Mergi direct la conținut »
FOTO/ Un pilot este investigat pentru un desen "porcos" pe care l-a realizat pe cer
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO/ Un pilot este investigat pentru un desen "porcos" pe care l-a realizat pe cer

FOTO/ Un pilot este investigat pentru un desen „porcos” pe care l-a realizat pe cer

Un pilot din armata SUA este investigat după ce a "desenat"pe cer ceva porcos. "Capadopera" a fost realizată deasupra Salton Sea, lângă Palm Springs.

Pilotul a avut o idee trăznită și indecentă în același timp. El a „desenat” un penis pe cer, cu toate „detaliile” anatomice posibile.

Oricine ar fi urmărit zborul n-ar fi putut realiza ce-a vrut să „spună” autorul, fiindcă dâra din urmă se ștergea înainte să termine el.

Foto: Aircraft Sport/Twitter

A rămas doar pe aparate

Imaginea a rămas însă înregistrată pe aparatele care înregistrează zborul avioanelor. „Obscen sau inadcvat, «desenul realizat» pe cer nu respectă valorile US Marine”, a spus maiorul Joseph Patterson.

Acesta a anunțat că se va demara o anchetă disciplinară împotriva pilotului care a făcut acest zbor special. 

În alt avion, o stewardesă a fost cerută de soție, dar curând ea a primit o veste care i-a transformat viața într-un coșmar.


INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ / Ministerul Justiției recunoaște: peste 500 de pedofili dovediți și condamnați sunt în libertate, în loc de închisoare!

Close
Închide
  Close