Mergi direct la conținut »
VIDEO | Un polițist de la circulație a fost prins dormind sprijinit de mașina sa în timp ce era în misiune! Imaginile au devenit virale
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Un polițist de la circulație a fost prins dormind sprijinit de mașina sa în timp ce era în misiune! Imaginile au devenit virale

VIDEO | Un polițist de la circulație a fost prins dormind sprijinit de mașina sa în timp ce era în misiune! Imaginile au devenit virale

Un agent de poliție a fost filmat dormind în timp ce trebuia să fie "în  misiune", adică să supravegheze traficul și, eventual, să-i oprească pe șoferii care nu respectau normele de trafic.

În imagini se vede cum polițistul „obosit” a deschis portbagajul mașinii sale și s-a așezat acolo ca să se odihnească. Scenele au fost filmate pe un drum din Free State, din Africa de Sud, a informat timeslive.co.za.

Bărbatul sforăia

Deși zgomotul predominant este cel al mașinilor care treceau prin zonă, se aude și cum polițistul sforăia! Cel care a filmat s-a apropiat de el, apoi a trecut de radarul pe care acesta îl pusese lângă mașină. 

Colegul său de echipaj oprise un participant la trafic și își vedea de treabă. Cel care l-a înregistrat s-a mișcat pe lângă mașină, dar în cele circa 30 de secunde filmate, polițistul obosit nu dădea semne că s-ar trezi.

Nu se știe cum s-a terminat această scenă mai puțin obișnuită.

Un alt polițist a fost prins beat „mort” în timp ce era de serviciu.


Doctorul Ciomu al femeilor – După ce a uitat două foarfeci într-o femeie, chirurgul Ștefan din Constanța a cusut defectuos o pacientă, astfel încât „Trei ani nu am putut să fac nici măcar un control ginecologic”!

Close
Închide
  Close