Mergi direct la conținut »
Un profesor de sport din Alba Iulia a fost trimis în judecată pentru corupere sexuală de minori și purtare abuzivă. Acesta atingea indecent elevele și îi jignea pe copii
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un profesor de sport din Alba Iulia a fost trimis în judecată pentru corupere sexuală de minori și purtare abuzivă. Acesta atingea indecent elevele și îi jignea pe copii

Un profesor de sport din Alba Iulia a fost trimis în judecată pentru corupere sexuală de minori și purtare abuzivă. Acesta atingea indecent elevele și îi jignea pe copii

Viorel Oargă, profesor de sport la Şcoala Gimnazială "Vasile Goldiş" din Alba Iulia, a fost trimis în judecată pentru infracțiunile de corupere sexuală a minorilor și purtare abuzivă.

Mai mulţi părinţi ai elevilor au depus plângeri, din urmă cu un an, la conducerea şcolii împotriva profesorului de educaţie fizică, Viorel Oargă, pe care îl acuzau că s-a comportat necorespunzător faţă de eleve, a informat ziarulunirea.ro.

Poliţia şi Parchetul au demarat cercetări cu privire la infracţiunea de „corupere sexuală a minorilor”. Acestea s-au finalizat cu un rechizitoriu şi trimiterea în judecată a inculpatului, atât pentru această infracţiune, cât şi pentru „purtare abuzivă”.

A făcut un film cu o elevă!

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Alba Iulia marţi, 26 martie 2019. În dosar sunt cinci victime, toate eleve ale profesorului Viorel Oargă.

„În perioada ianuarie-martie 2018, în calitate de profesor de sport la o şcoală gimnazială din mun. Alba Iulia, în timpul orelor de educaţie fizică, inculpatul a efectuat acte de natură sexuală (îmbrăţisări şi mângâieri, inclusiv în zonele intime) împotriva mai multor eleve minore din două clase, care nu au împlinit vârsta de 13 ani.

În perioada ianuarie-martie 2018, în calitate de profesor de sport la o şcoală gimnazială din mun. Alba Iulia, în timpul orelor de educaţie fizică inculpatul a utilizat expresii jignitoare de genul «idioţi, incapabili, handicapaţi, grăsani, proşti, mocofani, tâmpiţi, vacă, curvă, curcan gras bun de pus în cuptor» faţă de elevii din două clase”, se precizează în rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

CTP, după declarațiile Vioricăi Dăncilă: 'Am înțepenit!'
Recomandări

CTP, după declarațiile Vioricăi Dăncilă: 'Am înțepenit!'

Profesorul a fost acuzat de părinţii elevelor că le-ar fi atins pe fete în mod indecent şi ar fi purtat cu acestea discuţii cu tentă sexuală. Mai mult, acesta a realizat şi un film cu una dintre fete, explicându-i că ar urma să facă un material educativ.

Conducerea şcolii a decis atunci sancţionarea profesorului cu scăderea salariului cu 15% pe o perioadă de şase luni. De asemenea, s-a impus ca profesorul să fie supraveghea la ore de către colegi ai acestuia.


Reprezentați de mafiotul din „Cazul Shanghai”, chinezii îi invită pe șefii Cupru Min, Coșarcă și Chindriș, în China și apoi cer „raportul geologic” pentru resursele de cupru și de metale rare ale României!

Close
Închide
  Close