Mergi direct la conținut »
Un român a murit într-o secție de poliție din Spania
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Un român a murit într-o secție de poliție din Spania

Un român a murit într-o secție de poliție din Spania. Încidentul s-a produs vineri dimineața în sediul unității de poliție din San Pedro, Alcántara, scrie Malaga Hoy.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani se afla în secția de poliție pentru a da declarații, într-un caz de rutină, față de el nefiind luată nicio măsură restrictivă. Românul, alături de alți doi conaționali, a fost oprit, vineri dimineață de un echipaj de poliție, iar asupra sa a fost găsit un cuțit tip fluture ascunz în zona genitală.


Citește și: Fotografie de colecție. Cum arată acum “Liceenii” Mihai Constantin, Ștefan Bănică și Tudor Petruț. ”Reuniunea de clasă”


Cei trei români de 34, 35 și 44 de ani, au fost legitimați de polițiști și chemați apoi la secția de poliție, situată la 200 de metri mai departe, pentru a da declarații referitoatre prezența armei albe.

Ajunși la poliție, românul de 35 de ani a amețit și a căzut la pământ. Polițiștii au încercat să-i ofere primul ajutor apoi au chemat un echipaj de ambulanță, dar nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Conform mărturiei celorlalți doi ocupanți ai vehiculului, bărbatul ca re a decedat era un consumatorul obișnuit de cocaină și anabolizanți.


Citește și: „Orașul-marijuana”. Un producător de canabis a cumpărat un oraș, pentru a-l transforma în destinație turistică

Close
Închide
  Close