MENIU CAUTĂ

Un șofer cu o alcoolemie de 3 la mie, prins de polițiștii din Bârlad

Distribuie

Un șofer cu o alcoolemie de 3 la mie a fost prins de polițiștii locali din Bârlad. Bărbatul circula în zig-zag pe strada principală, iar mai mulți oameni au sesizat incidentul. Polițiștii rutieri l-au preluat pe bărbatul de 51 de ani și l-au dus la spital pentru măsurarea nivelului de alcool din sânge.

Șoferul cu alcoolemie de 3 la mie circula haotic pe strada principală din Bârlad, într-una din după amiezele trecute, relatează vremeanoua.ro.

Un echipaj din cadrul Biroului Circulație pe Drumurile Publice a identificat autoturismul, care se deplasa haotic pe strada Republicii. S-a reușit oprirea autoturismului și identificarea conducătorului auto care este R.N. de 51 de ani, din Bârlad și care se exprima incoerent. A fost solicitat sprijinul Biroului Rutier din cadrul Politiei municipiului Bârlad, iar agenții de Poliție Rutieră au procedat la verificarea alcoolemiei, stabilind o valoare de 1,57 mg / l, alcool pur în aer expirat. Conducătorul auto a fost preluat de polițiștii rutieri, în scopul recoltării de probe biologice”, a precizat col. (r) Vasile Chelaru, directorul executive al Politiei Locale Bârlad.


Un metrou a fost la un pas de a deraia în București, dezvăluie preşedintele Sindicatului Liber Metrou. Incidentul a fost scos la iveală abia azi


 

Citește mai multe despre coma alcoolica pe Libertatea.

Comentarii