Mergi direct la conținut »
Un şofer de camion înţepat de o albină, la volan, era să-şi omoare copilul de 10 ani
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un şofer de camion înţepat de o albină, la volan, era să-şi omoare copilul de 10 ani

Un şofer de camion înţepat de o albină, la volan, era să-şi omoare copilul de 10 ani

Un accident grav a avut loc sâmbătă dimineața, pe drumul european ce leagă Botoşani de Târgu Frumos, din cauza unei albine. Șoferul unui camion a fost la un pas să-și omoare copilul de 10 ani, după ce i s-a făcut rău, în urma înțepăturii insectei, și a pierdut controlul volanului.

Incidentul a avut loc în dreptul localităţii Cotu, din comuna Copălău, unde un camion de mare tonaj, condus de un bărbat de 50 de ani, din localitatea Huhuşi, judeţul Bacău, a ieşit de pe şosea şi s-a izbit violent de un mal de pământ de pe marginea drumului.

Copilul său, de zece ani, care dormea în patul din spatele cabinei, a fost catapultat în interiorul acesteia, lovindu-se puternic la bazin. Acesta a fost transportat de urgență la spital.

Accidentul a avut loc după ce bărbatul aflat la volan a fost înţepat în ceafă de o albină. Acesta a resimţit înţepătura puternică şi a încercat imediat să oprească mastodontul de 40 de tone şi să tragă pe dreapta. Nu a mai apucat, însă, pentru că a dezvoltat o reacţie alergică, potrivit monitorulbt.ro.

Citește și

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, îi temperează pe cei care susțin promovarea masivă la Naționala mare a tricolorilor mici: „Nu se poate toți o dată”


Close
Închide
  Close