Mergi direct la conținut »
Un şofer român care ducea copii în tabără, în Italia, a abuzat o fetiţă de doar 4 ani
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un şofer român care ducea copii în tabără, în Italia, a abuzat o fetiţă de doar 4 ani

Un şofer român care ducea copii în tabără, în Italia, a abuzat o fetiţă de doar 4 ani

Un şofer român în vârstă de 53 de ani a fost arestat în Italia, la Gorizia, după ce a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru că a abuzat sexual de o fetiță de 4 ani, scrie Il Messaggero. El a fost astfel dus de polițiști la penitenciarul din Gorizia, unde își va ispăși pedeapsa.

În vara anului 2012, românul a convins o fetiță de numai 4 ani pe cre o dusese în tabără să-l atingă în părțile intime, apoi a violat-o și, în urma dovezilor foarte clare prezentate de procuratură, judecătorul a decis să-l condamne la 6 ani de închisoare, potrivit Observator.tv.

Marin Floacă, rezident în localitatea Monfalcone, lucra șofer pe un autobuz care ducea copiii în tabăra de vară La Mezzaluna, din Malchina.

Citește și

Vouchere de 500 de lei pentru românii care vor să își schimbe televizoarele prin programul Rabla pentru electrocasnice. Care sunt condițiile pentru a beneficia de program

 

 

Close
Închide
  Close