Mergi direct la conținut »
Un suedez a fost omorât de fiul concubinei sale. S-a întâmplat în Prahova
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un suedez a fost omorât de fiul concubinei sale. S-a întâmplat în Prahova

Un suedez a fost omorât de fiul concubinei sale. S-a întâmplat în Prahova

Un cetățean suedez, în vârstă de 60 de ani, a fost ucis în bătaie de fiul concubinei sale. Victima trăia cu o femeie din comuna prahoveană Fulga. Incidentul a avut loc în curtea casei din comuna prahoveană.

Fiul concubinei sale a venit acasă băut și i-a cerut bani bărbatului suedez care se mutase de câțiva ani în comuna prahoveană. Acesta n-a vrut să-i dea bani, iar agresorul l-a bătut până l-a omorât, a anunțat observator.tv.

„L-a bătut cu un vătrai”

„Îl bătea pe săracul om zi de zi ca să-i dea bani și i-a dat mereu, i-a dat mereu. De unde să-i dea atâția bani și l-a bătut cu un vătrai până când l-a leșinat, așa am auzit și eu”, a spus un vecin.

Bunica agresorului a oferit altă variantă. „A venit copilul acasă ca lumea şi Jean ală, din Suedia l-a luat la bătaie pe el. Şi a avut cuţit la el. Zic «Cristi, fereşete-te, mamă, că are cuţitul!». Acum ce avea el cu copilul? A pus mâna aşa şi l-a înţepat. Pe urmă i-a dat şi el, cât i-o fi dat. Băiatul i-a făcut vânt”, a spus femeia.

„Pacientul a fost la UPU în stare de conștientă alterată cu mărci traumatice la nivel cranio facial și la nivelul corpului. S-a intervenit chirurgical în urgență și ulterior a fost îngrijit în secția de terapie intensivă”, a declarat Violeta Tănase, purtătorul de cuvânt de la SJU Ploiești.

„Din primele cercetări efectuate se pare că scandalul a izbucnit pe fondul consumului de alcool. În cauza a fost întocmit un dosar penal”, a precizat Raluca Brezeanu, purtător de cuvânt de la IJP Prahova.

Agresorul este acum în custodia poliţiei şi ar putea fi cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte, sau chiar omor. 


Reprezentați de mafiotul din „Cazul Shanghai”, chinezii îi invită pe șefii Cupru Min, Coșarcă și Chindriș, în China și apoi cer „raportul geologic” pentru resursele de cupru și de metale rare ale României!

Close
Închide
  Close