Mergi direct la conținut »
Un tânăr a mărturisit că a omorât 32 de oameni. A început să ucidă când avea 13 ani
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un tânăr a mărturisit că a omorât 32 de oameni. A început să ucidă când avea 13 ani

Un tânăr a mărturisit că a omorât 32 de oameni. A început să ucidă când avea 13 ani

Inițial, Nicholas Brent Gibson din SUA a fost arestat în legătură cu moartea fostului lui coleg de apartament, Erik Stocker, 77 de ani. Apoi, autoritățile au descoperit că tânărul care lucra ca artist tatuator este, cel mai probabil, un criminal în serie. 

De Andreea Radu,

Atunci când ofițerii l-au adus pe Gibson pentru interogatoriu, interviul a luat o întorsătură întunecată și neașteptată. După ce a spus în primă fază că l-a ucis pe bătrân cu mâinile goale, bărbatul și-a schimbat declarația spunând că a folosit o sabie samurai pentru a-și ucide și mutila victima, potrivit news.com.au.

Apoi, polițiștii au descoperit că artistul tatuator a fost închis timp de șapte ani pentru viol. Gibson a făcut apoi o mărturisire neașteptată. El a spus că a ucis și alți oameni, mai exact 32 de oameni, începând să omoare de la vârsta de 13 ani.

Anchetatorii au început să citească din nou dosarele persoanelor date dispărute de-a lungul timpului, dar și ale celor mai recente cazuri, pentru a afla dacă ceea ce a spus criminalul este adevărat.

În prezent, Gibson rămâne în închisoare, iar investigațiile poliției din New York, Florida, California și Georgia continuă.

Foto: Florida Department of Law Enforcement


FOTO&VIDEO | Silviu Lung a abandonat familia Nițu, după ce a fost condamnat pentru că a omorât un om într-un accident rutier, în 2014: „Dacă ai bani și ai numele lui, se poate orice! Noi suntem niște nimeni”


 

Close
Închide
  Close