Mergi direct la conținut »
Un tânăr a intrat prin efracție în casa unei bătrâne. N-a furat, n-a atacat pe nimeni, dar ce a făcut acolo i-a lăsat pe toți cu gura căscată
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un tânăr a intrat prin efracție în casa unei bătrâne. N-a furat, n-a atacat pe nimeni, dar ce a făcut acolo i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Un tânăr a intrat prin efracție în casa unei bătrâne. N-a furat, n-a atacat pe nimeni, dar ce a făcut acolo i-a lăsat pe toți cu gura căscată

Un tânăr certat cu legea, Tyler Love, în vârstă de 31 de ani, a pătruns în casa unei bătrâne, Mary Royster, a anunțat metro.co.uk.

Bărbatul n-a furat nimic, n-a distrus, n-a scotocit, n-a fost violent cu gazda care l-a descoperit. El și-a făcut de mâncare – a prăjit două ouă -, a făcut o baie bună și chiar și-a spălat hainele de pe el. S-a spălat chiar și pe dinți și a așteptat în liniște să se usuce hainele.

Mary Royster a avut un șoc când a ajuns acasă și l-a găsit pe Tyler Love.

„Sunt nepotul tău, nu mă recunoști?!”

Când l-a descoperit, femeia l-a întrebat ce caută acolo. Răspunsul a lăsat-o mască: „Aștept să mi se usuce hainele”. Mary Royster l-a întrebat: «Cine ești?”. 

Răspunsul a lăsat-o din nou fără grai: «Sunt nepotul tău». Femeia știa că n-are niciun nepot, așa că s-a dus în camera alăturată și a chemat poliția.

„Mi-a umblat prin toate dulapurile. Ce-a căutat, n-am idee. La început a fost înfricoșător. Dar am ieșit afară și am sunat la poliție. Stând acolo, au fost momente tensionate, dar și amuzante”, a povestit Mary Royster.

Tyler Love a fost arestat, dar poate fi eliberat pe o cauțiune de 10.000 de dolari.

O polițistă din SUA și-a greșit propria adresă, a intrat în altă casă și l-a împușcat pe proprietar, crezând că e hoț.


INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ ZIDUL NEÎNCREDERII: Vreme de 6 luni, fetița de 5 ani a povestit că e agresată sexual de tată, dar a fost crezută abia când a început să deseneze. Judecătorii l-au găsit vinovat, dar nu i-au dat nici o zi de închisoare!

Close
Închide
  Close