Daniel Oniga avea 22 de ani și era din Satu Mare, acolo unde și lucra la o firmă de securitate. În după-amiaza zilei de marți, 7 august, a mers să se relaxeze pe malul lacului Paraschiva din Sovata, alături de câţiva prieteni, inclusiv iubita sa, care a asistat la tragedie, relatează Observator TV.

La un moment dat, el a mers să facă o baie, dar nu a mai apucat să se întoarcă în siguranță la mal. A început să se precipite, dar agitația sa a părut o glumă pentru prietenii săi, care l-au lăsat singur în apă.
Mai mult, au început să îl filmeze cu un telefon mobil și abia când prietenul lor a dispărut sub apă s-au panicat și au sunat la 112. De fapt, el se zbătea să supravieţuiască.

La faţa locului s-au deplasat pompierii și scafandrii din judeţul Mureş, care abia după aproximativ 40 de minute de căutări l-au adus la suprafaţă pe tânărul de 22 de ani, când – din nefericire – medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Tot sub ochii iubitei s-a înecat și Daniel Petriş, de 26 de ani, un român stabilit în Italia. De altfel, acolo s-a și întâmplat tragedia.

ATENȚIE, IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

FOTO: Facebook.com

VIDEO: Observator TV via Youtube.com


Citește și: Înotătorul Robert Glință, văzut prin ochii mamei sale. Confesiune emoționantă a Irinei Glință: ”Robert poate munci în durere și peste durere”