Mergi direct la conținut »
Un român a murit înecat în Italia, sub ochii îngroziţi ai iubitei sale. Daniel Petriş avea doar 26 de ani
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un român a murit înecat în Italia, sub ochii îngroziţi ai iubitei sale. Daniel Petriş avea doar 26 de ani

Un român a murit înecat în Italia, sub ochii îngroziţi ai iubitei sale. Daniel Petriş avea doar 26 de ani

Un român a murit înecat în Italia, sub ochii îngroziţi ai iubitei sale. Cei doi se plimbau cu hidrobicicleta, însă nu purtau veste de salvare. Mai mult, aceștia nu știau să înoate. Daniel Petriş avea doar 26 de ani.

Daniel şi iubita sa au ieşit în larg să se bucure de o plimbare pe apă. La un moment dat, bărbatul s-a hotărât să se răcorească şi a coborât în apă, ţinându-se cu mâinile de hidrobicicletă, scrie Observator.tv. Dintr-un motiv încă necunoscut, Daniel nu s-a mai putut ţine de marginea bărcii şi a pierit în adâncul mării. Nici el, nici iubita sa nu ştiau să înoate şi nici veste de salvare nu purtau.

Salvamarul  care a intervenit şi l-a scos foarte repede din apă, nu a mai reușit să-l salveze pe tânăr. Presa italiană precizează că persoana care a închiriat ambarcațiunea românilor a suferit un infarct la aflarea veştii că românul a pierit înecat.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ ȘOC ÎN TRIBUNAL LA PROCESUL DE 3 MILIOANE DE LEI. VIDEO: Detectivii angajaţi de Mega Image l-au filmat din greșeală pe frate, în loc de invalid!

Close
Închide
  Close