Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Un tânăr și-a cerut iubita de soție la Electric Castle. A stat în genunchi în noroi
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO/ Un tânăr și-a cerut iubita de soție la Electric Castle. A stat în genunchi în noroi

VIDEO/ Un tânăr și-a cerut iubita de soție la Electric Castle. A stat în genunchi în noroi

Un tânăr și-a cerut iubita de soție la Electric Castle.  Doi tineri din Dej s-au logodit în noroi, iar întreaga scenă a fost filmată și publicată. Toți cei  prezenți au fost impresionați de gestul bărbatului care și-a cerut iubita de soție, în noroi.

Paul a vrut să-i facă o surpriză iubitei lui, Ioana, cu complicitatea prietenilor. Astfel, odată pătrunși în tărâmul magic de la Electric Castle, Ioana alături de prietenii ei au pozat pentru o fotografie de neuitat, în fața panoului cu mesaje.

În spatele lor, a fost afișat mesajul ”Will you marry me” („Vrei să te căsătorești cu mine”), iar în timp ce Ioana urmărea fotografiile realizate pe telefon de iubitul ei, Paul s-a așezat într-un genunchi în spatele ei pentru surpriza totală. Tânăra a acceptat pe loc cererea în căsătorie, potrivit monitorulcj.ro.

Festivalul Electric Castle a avut loc la Castelul Banffy din Bonțida, Transilvania, în perioada 18-22 iulie. Capul de afiș a fost artista britanică Jessie J.

Și anul trecut, la Electric Castle, a avut loc o cerere în căsătorie în văzul tuturor. Ajutat de organizatori, Radu a afișat la intrare mesajul prin care își cerea în căsătoria iubita, pe Elena. Tânăra a acceptat imediat. De asemenea, în a doua ediție, în 2014 – și atunci… ca și acum – tot cu complicitatea organizatorilor, Mircea, un participant la Electric Castle, a urcat pe scenă pentru a o cere de soție pe prietena lui, Mihaela. Răspunsul a fost «DA», așa încât pe scenă s-a format, cu sprijinul prietenilor celor doi, și viitorul „alai de nuntă”, în ritm de dans.

Citește și

Andreea Bălan își organizează singură vacanțele. E atentă la toate prețurile și studiază toate detaliile viitoarei destinații

 

Close
Închide
  Close