Mergi direct la conținut »
Un tânăr și-a făcut un selfie cu victima unui accident feroviar din Italia
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Un tânăr și-a făcut un selfie cu victima unui accident feroviar din Italia

Festul unui tânăr i-a șocat și revoltat deopotrivă pe italienii prezenți pe rețelele sociale. După ce o tânără din Canada a fost lovită de tren și rănită grav, echipajele de urgență au ajuns imediat pentru a-i acorda primul ajutor. În timp ce paramedicii încercau să o ajute, la doar câțiva metri distanță, un tânăr a scos telefonul și și-a făcut un selfie. El a încercat să prindă pe fundal victima.

La rândul său, bărbatul care își făcea selfieul a fost suprins de un alt fotograf. Cel din urmă a postat fotografia pe internet, afirmând că ”ne-am pierdut complet simțul eticii”. Ulterior, poliția l-a oprit pe tânăr și l-a obligat să șteargă selfieul din telefon.

Imaginea cu bărbatul care a scos telefonul a stârnit revolta italienilor și a presei. Imaginea a ținut prima pagină a mai multor publicații și a fost subiect de dezbatere în numeroase emisiuni TV și radio, scrie BBC.

”Rasa umană galopează spre extinție”, a spus Nicola Savino, moderatorul unei emisiuni radio.

”Este vorba despre un cancer care erodează internetul”, a scris și Giorgio Lambri, cel care a surprins scena, într-un editorial pentru Liberta.

Femeia lovită de tren a fost transportată de urgență la spital, unde medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior pentru a-i salva viața.


CITEȘTE ȘI: Elena Udrea a fost condamnată definitiv la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute


 

Close
Închide
  Close