Mergi direct la conținut »
VIDEO | Un tată a fost filmat în timp ce îl snopește în bătaie pe profesorul care i-a abuzat sexual fiica minoră
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Un tată a fost filmat în timp ce îl snopește în bătaie pe profesorul care i-a abuzat sexual fiica minoră

VIDEO | Un tată a fost filmat în timp ce îl snopește în bătaie pe profesorul care i-a abuzat sexual fiica minoră

Tatăl furios intră în școala la care învață fata lui în vârstă de 15 ani și îl ia la bătaie pe profesorul pe care adolescenta l-a acuzat că a abuzat-o sexual. 

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care bărbatul îl înfruntă pe profesor, lovindu-l cu pumnii de 22 de ori în 15 secunde. Apoi tatăl își ia fata și pleacă, potrivit mirror.co.uk.

Incidentul a avut loc într-o școală din San Juan, Argentina. Profesorul despre care media locală spune că este Jorge Cruceno, 30 de ani, a fost suspendat după acuzația fetei.

Familia tinerei ar fi găsit mesaje din partea profesorului pe telefonul adolescentei. Bătaia a avut loc după ce tatăl a ieșit de la o întâlnire cu reprezentanții școlii și după ce raportase presupusul abuz la poliție.

În urma confruntării, Jorge Cruceno a suferit tăieturi la față și frunte. El a fost tratat de paramedici înainte să meargă la o secție de poliție pentru a depune o plângere împotriva tatălui adolescentei care l-a bătut. Investigația în ambele cazuri este în derulare.

Avertizăm că videoclipul de mai jos conține imagini violente. 


Motivul incredibil pentru care o bunică și-a împușcat nepotul! Bătrâna nu crede că va ajunge la închisoare


 

Close
Închide
  Close