De Răzvan Mihalașcu,

Bărbatul a fost dat afară din piață și nu va mai putea face comerț în Brăila, relatează Mediafax.

Incidentul a avut loc într-o piață din cartierul Hipodrom din orașul Brăila. Cei care au filmat scena spun că bărbatul a injectat pepenii cu apă pentru a-i păcăli pe clienți.

Apoi, filmarea ajuns pe Facebook, iar primarul oraşului a anunţat măsuri dure împotriva comerciantului: acesta a fost evacuat din piaţă şi nu mai are dreptul la comerţ în Brăila.

Administraţia Pieţelor l-a evacuat pe individul care injecta pepenii cu seringa. Nu avem drept de control în domeniul sanitar veterinar sau al sănătăţii populaţiei, dar injectarea cu apă sau cine ştie ce substanţă a pepenilor cu seringa este un gest incalificabil.

Marian Dragomir, primarul oraşului Brăila

Într-un mesaj publicat pe Facebook, edilul a precizat că Administrația Piețelor Brăila l-a evacuat pe bărbatul care a injectat pepenii cu lichid și care „nu va mai primi dreptul de a comercializa produse în municipiul Brăila”.

sursă foto: debraila

Citeşte şi:

O nouă zi de căutări și săpături în curtea lui Gheorghe Dincă. Astăzi sunt așteptate rezultatele testelor ADN la oasele găsite în pădure

Reportaj la cea mai importantă necropolă din Franța cu soldați români care au pierit în Primul Război Mondial. „Sacrificiul lor nu a fost inutil pentru România de azi”

Imagini revoltătoare din sala Dinamo: șoareci, igrasie și mizerie de nedescris

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19
GSP.RO

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie
HOROSCOP

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie