Mergi direct la conținut »
Trei stațiuni turistice se unesc sub brandul Bucovina: „Dorim să vindem pachete integrate”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Trei stațiuni turistice se unesc sub brandul Bucovina: „Dorim să vindem pachete integrate”

Trei stațiuni turistice se unesc sub brandul Bucovina: „Dorim să vindem pachete integrate”

Stațiunile turistice de interes național din județul Suceava, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc și Gura Humorului se unesc și vor înființa, împreună cu Consiliul Județean Suceava, Organismul de Management al Destinației, pentru a se promova împreună ca un întreg sub brandul Bucovina.

Luni după-amiază, consilierii locali din cele trei stațiuni s-au întrunit la Vatra Dornei și au votat, în unanimitate, să-i împuternicească pe primarii acestor localități să elaboreze proiectul și parteneriatul cu Consiliul Județean Suceava în scopul dezvoltării unui concept integrat de dezvoltare inteligentă a turismului în Bucovina.

„Suntem deschiși și către celelalte localități turistice din județul Suceava care doresc să intre în această structură. Dorim să promovăm sub un brand unitar al Bucovinei, să vindem pachete turistice integrate, în toate cele trei stațiuni”, afirmă președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

El a menționat că acest organism de management al destinației va atrage mediul privat, agenți economici și operatori în turism și a arătat că se dorește să fie puse în valoare toate formele de turism

„Ne leagă domeniul schiabil, ne leagă parcurile și rezervațiile naturale, ne leagă monumentele UNESCO, ne leagă satele tradiționale bucovinene, gastronomia, mozaicul multietnic și multicultural și pe distanță de 50 de kilometri poți beneficia de aproape toate formele de turism”, a mai spus Flutur.

Foto: 123rf.com

Citește și: Copilul înfiat de Viorica Dăncilă. Destinul celor 8 copii din familia Malancu, dintre care cel mic a fost adoptat de prim-ministrul României!

 

Close
Închide
  Close