Mai mult, familia de polițiști stă la nici 100 de metri de locul în care în noaptea de vineri spre sâmbătă s-a produs o altă nenorocire, 2 tineri murind și alți 3 fiind grav răniți într-un accident rutier.

Duminică seara, cu puțin înainte de ora 19.00, sătenii din Ceauru au ieșit cu mic cu mare la poartă, speriați de împușcăturile care s-au auzit dinspre casa în care locuiau Adela și Constantin Lăpădat, ambii agenți de poliție. La scurt timp după împușcături la locuința celor doi au început să vină echipaje medicale, dar și de la Poliție, pentru vecini devenind evident că s-a întâmplat ceva foarte grav, scrie Pandurul.ro.

„A fost o bubuitură, așa am crezut inițial. Ne-am gândit că iar s-o fi produs un accident, dar apoi s-a auzit ca o împușcătură și lumea a ieșit să vadă ce se întâmplă. După câteva minute au început să apară salvările și au oprit la ei la poartă. Erau niște oameni pașnici, respectuoși, nu știm ce să mai spunem despre ceea ce s-a întâmplat. Suntem uimiți, pur și simplu. E șocant să afli așa ceva, mai ales că ea și-a dorit foarte mult un bebeluș. Când mă întâlneam cu mama ei, cea împușcată acum, vă spun că avea lacrimi de bucurie. Era tare mândră că are un nepoțel. Nu știu ce se putea întâmpla acum atât de grav încât să se ajungă la așa ceva. Cred că a fost vreo depresie postnatală, să se fi certat mama cu fiica, dar indiferent de ce a fost e păcat că a murit copilașul acela”, a spus o vecină.

Femeia a tras mai multe focuri de armă, iar două dintre gloanțe l-au nimerit pe bebelușul de numai șase luni în cap.

Polițista Adela Maria Lăpădat, care și-a împușcat mortal mama și bebelușul și apoi s-a sinucis, a suferit o depresie postnatală nediagnosticată, potrivit psihologului Maria Tomescu.

Citește și

Referendumul pentru familia tradițională scindează coaliția PSD-ALDE; Gerea: ”Noi nu vom face campanie!”; Subiectul, delicat și pentru Opoziție

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie