Mergi direct la conținut »
Viceprimarul din Oneşti a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru trei cutii cu bomboane și 150 de lei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Viceprimarul din Oneşti a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru trei cutii cu bomboane și 150 de lei

Viceprimarul din Oneşti a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru că ar fi luat mită trei cutii cu bomboane și 150 de lei. O fostă colegă a actualului viceprimar a primit o pedeapsă ceva mai dură, de trei ani de închisoare cu suspendare. Magistrații Tribunalului Bacău au constatat că inculpatele au comis fapta atunci când lucrau la Spitalul Municipal Onești, fostul loc de muncă al actualei vice-primărițe.

De Mihai Niculescu,

Laura Abageru este în prezent viceprimar al orașului Onești, iar magistrații au pronunțat recent sentința de condamnare. Ea va fi obligată și la prestarea a 80 de ore de muncă în folosul comunității, dacă decizia va rămâne definitivă. Cele două femei ar fi primit șpaga când lucrau la spitalul din Onești, arată ziarulevenimentul.ro.

Instanța „condamnă inculpata Abageru Laura la pedeapsa de 2 ani închisoare şi 2 ani pedeapsă complementară a interzicerii dreptului de a ocupa o funcţie publică ori de a exercita activitatea sau profesia în executarea căreia a săvârşit fapta. Stabileşte termenul de supraveghere de 3 ani începând cu data rămânerii definitive a hotărârii. Inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 80 zile la Primăria Oneşti jud Bacău, sau DGASPC-Centrul de Servicii Sociale Alexandra Oneşti. Dispune confiscarea de la inculpata Abageru Laura a sumei de 150 lei şi a sumei de 30 lei echivalentul a 3 cutii de bomboane” se arată în minuta deciziei penale.

Sursa foto: ziarulevenimentul.ro


Citește si: EXCLUSIV/ Libertatea a vorbit cu românul care a petrecut cu bossul Facebook pe un portavion. La doar 26 de ani, Andrei Antonescu a lucrat la marile companii IT ale lumii


 

Close
Închide
  Close