Mergi direct la conținut »
Victor Boștinaru nu mai candidează pentru un nou mandat de europarlamentar: "Mulțumesc PSD-ului pentru șansa oferită"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Victor Boștinaru nu mai candidează pentru un nou mandat de europarlamentar: "Mulțumesc PSD-ului pentru șansa oferită"

Victor Boștinaru nu mai candidează pentru un nou mandat de europarlamentar: „Mulțumesc PSD-ului pentru șansa oferită”

Victor Boștinaru a anunțat, sâmbătă, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, că renunță la candidatura pentru un nou mandat de europarlamentar, după 12 ani de activitate la Bruxelles. Boștinaru este membru al Partidului Social Democrat (PSD).

De Dragoș Tănase,

„În urma unei evaluări personale și a discuțiilor cu familia mea, care a plătit cel mai mare preț pentru acești ani de plecări continue, am ajuns la concluzia că este momentul să anunț retragerea candidaturii mele pentru un nou mandat în Parlamentul European”, și-a motivat politicianul decizia.

El a mai spus că cei 12 ani de activitate la Bruxelles i-au dat posibilitatea să servească cu pasiune și onestitate interesele europene ale țării sale, afirmând că și românii pot face performanță într-un mediu concurențial, precum cel din Parlamentul European.

„Cred cu sinceritate că am realizat lucruri care vor dăinui, iar pentru asta trebuie să mulțumesc PSD-ului și PSD-iștilor pentru șansa oferită! Mai presus de orice însă, le mulțumesc tuturor românilor pentru că mi-au oferit oportunitatea să-i reprezint!”, a încheiat Victor Boștinaru mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

În acest timp, au loc negocieri intense în PSD, pe lista la europarlamentare. Parlamentari, miniştri şi actuali eurodeputaţi se luptă pentru un loc eligibil, Rovana Plumb fiind cap de listă.

Alegerile europarlamentare ne costă 252 de milioane de lei. Guvernul a stabilit detaliile scrutinului din 26 mai.

FOTO: Facebook.com/Bostinaru


Citește și… Răzvan Ștefănescu, șoferul cu plăcuțe anti-PSD, va candida la alegerile europarlamentare din 2019


 

Close
Închide
  Close