MENIU CAUTĂ
10 Dec. 2018 10:36

Răzvan Ștefănescu, șoferul cu plăcuțe anti-PSD, va candida la alegerile europarlamentare din 2019

Distribuie

Românul stabilit în Suedia, în vârstă de 45 de ani, a ajuns cunoscut în România după ce a condus o mașină cu numere de înmatriculare cu numărul "M**E PSD". Răzvan Ştefănescu a anunțat că a decis să candideze la alegerile europarlamentare din 2019 pentru că "nu este mulțumit de calitatea oamenilor care îi reprezintă pe români în fața Europei".

„Am luat decizia de a candida independent la alegerile de anul viitor pentru Parlamentul European, asta după multe gândiri şi răzgândiri. Am decis să fac acest pas pentru că NU sunt mulţumit de calitatea oamenilor care îi reprezintă pe români în faţa Europei, pentru că m-am săturat să fim mințiți și pentru că îmi doresc să fac mai mult pentru noi.

Vreau ca noi toţi, cei din Diaspora, să fim şi mai uniţi, mai ales acum când ţara noastră, pe care am fost obligaţi s-o părăsim, trece prin clipe cumplite. Vreau să putem vota liber, fără sabotaje de genul celor din 2014, să ajutăm măcar cu un simplu vot România”, a spus Răzvan Ştefănescu pentru site-ul ziaristii.com.

Bărbatul care s-a stabilit de doi ani și jumătate în Suedia, unde lucrează ca șofer de camion, trebuie să strângă 100.000 de semnături pentru că nu va candida de pe listele unui partid.

Răzvan Ştefănescu și-a recuperat permisul de conducere după ce procurorii au clasat, în luna august, dosarul penal în care era cercetat pentru că condus un vehicul înmatriculat în alt stat, fără drept de circulație în România.

Tot atunci anchetatorii au dispus restituirea plăcuțelor cu mesaj anti-PSD către autoritățile suedeze, prin intermediul Ambasadei Suediei de la Bucureşti.


VIDEO / Interviu cu Pavel Popescu, tânărul care a ajutat din Norvegia victimele de la Colectiv. A lăsat Țara Fiordurilor pentru politica din România


 

Citește mai multe despre razvan stefanescu, Alegeri parlamentare, anti psd și șofer pe Libertatea.

Comentarii