De Mihai Niculescu,

Victor Ponta a luat poziție pe Facebook, spunând că nu a văzut aplicate deciziile date până acum de Guvern în lupta împotriva coronavirusului.

„Vreau să văd măsurile pentru firmele româneşti. 25 peste trei zile. Se închid, mai avem 500.000 de şomeri, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie spune un milion şi îl cred. Ce facem cu acei oameni? Ne interesează de viaţa lor? Nu doar pe mine de vecin sau de frate sau de prieten. Pe statul român, cel care îl plătim cu toţii şi pe care îl ţinem să funcţioneze. Vreau să vedem aceste măsuri”, a afirmat Ponta, într-o declaraţie transmisă pe Facebook, arată Agerpres.

Vezi și: Cum și cui se acordă şomaj tehnic

Victor Ponta așteaptă decizii în mediul de afaceri, domeniul financiar, spitale, magazine, și în cazul persoanelor care au contracte de muncă pe durată determinată.

„Vreau să vedem aceste măsuri. Le voi prezenta întotdeauna aici, pe Facebook, pentru că nu am avut niciun alt cadru”, a susţinut liderul Pro România.

Ponta a evidenţiat că în această perioadă este nevoie „de încredere, de lideri, de măsuri concrete şi de hotărâre”.

„Nu mai e vorba de politică. E vorba de supravieţuirea noastră a tuturor. Şi avem nevoie de încredere. Avem nevoie de lideri, avem nevoie de măsuri concrete şi avem nevoie de hotărâre. Şi asta o să cer în fiecare zi”, este concluzia lui Victor Ponta.

Citeşte şi:

Gunoaiele infecțioase în vremea coronavirusului. Unde ajung deșeurile din centrele de carantină

Al doilea mort cu COVID-19: nefrologul a văzut semnele de coronavirus pe radiografie, dar directorul medical de la Universitar nu a aprobat testul

Confesiunea unei românce din Marea Britanie: „Am fost să luăm mâncare, dar n-am găsit aproape nimic”

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite