14 Sep. 2017 11:53

VIDEO | Angela Merkel, în ipostaze rare. Cancelarul german a cântat “Strange things happen every day”

Distribuie

Angela Merkel a fost surprinsă într-o ipostază rară. Cancelarul german a interpretat o melodie, în timpul unui eveniment electoral, organizat cu aproape o săptămână înainte de alegerile generale, în care partidul ei, Uniunea Creștin-Democrată (CDU) este cotat cu un avans considerabil, relatează RT.com.

Cancelarul german a luat parte la un concert organizat la sfârșitul unui miting electoral din Berlin. Interpretul de pe scenă a ales să interpreteze melodia “Strange thing happen every day” (în trad. – Lucruri ciudate se întâmplă zilnic), iar la un moment dat a dus microfonul către Angela Merkel. Imediat, aceasta a început să cânte câteva versuri.


Imaginile au devenit virale în Germnia, un internaut comentând că “nimeni nu a văzut cancelarul atât de relaxat de o perioadă îndelungată”.

Angela Merkel are și motive să fie relaxată, însă. Potrivit sondajelor, partidul ei are un avans considerabil în fața rivalilor socialiști de la SPD. Mai precis, CDU conduce cu aproximativ 15% în sondaje, ceea ce înseamnă că Angela Merkel va obține cel de-al patrulea mandat de cancelar în urma alegerilor din 24 septembrie.

Loading...
Comentarii