Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Ceartă între consilierii generali la Primăria Capitalei.
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

VIDEO/ Ceartă între consilierii generali la Primăria Capitalei. „Nu îți e rușine să vii îmbrăcat așa? Miroși a transpirație”

De Petre Dobrescu, . Ultimul update Joi, 23 august 2018, 18:48

Ceartă între consilierii generali, astăzi, în timpul ședinței CGMB de la Primăria Capitalei. Viceprimarul Aurelian Bădulescu i-a spus consilierului USR Matei Țugui că e o rușine să vină îmbrăcat în pantaloni scurți.

Ad placeholder

Spiritele s-au aprins în momentul în care consilierii generali reveneau în sală (după pauza pe care au avut-o), iar Aurelian Bădulescu, viceprimar PSD, l-a văzut pe Matei Țugui. ‟Nu îți e rușine să vii așa îmbrăcat?”, i-a spus Aurelian Bădulescu. ‟Contează cum mă îmbrac sau ce spun?”, i-a răspuns Matei Țugui.  ‟Tu nu vezi în ce hal arăți? Părinții tăi știu? Păcăliciule. Taci din gură și vezi-ți de treaba ta. Nu vezi că ești un mucios. Vino respectuos îmbrăcat. Te-am băgat eu în seamă. Vii pe capul meu. Păi dacă ai pantaloni scurți. Nu îți e rușine? Cum să vii în sala de consiliu în pantaloni scurți?”, a mai spus Bădulescu. A continuat apoi: ‟Miroși a transpirație”.

Mai important decât lungimea pantalonilor mi se pare comportamentul dânsului, care-și hărțuiește colegele și jignește pe toată lumea, inclusiv colegii de partid. Se comportă ca un bătăuș de clasa a șasea. Nu e un comportament demn de consiliul general. Mai important decât eticheta vestimentară este comportamentul și ce-i iese pe gură domnului viceprimar”, a răspuns consilierul USR Matei Țugui.

Nu este prima dată când viceprimarul Bădulescu își jignește colegii consilieri generali. La una din ședințele CGMB, Aurelian Bădulescu i-a numit pe consilierii USR „javre”, „fraieri”, „bulangii” şi „animale”.

Discuția a fost întreruptă de Claudiu Catană, consilier ALDE și președintele de ședință, care i-a chemat pe toți consilierii în sală, ca ședința să poată fi reluată.

Nu a fost singura ceartă care a avut loc astăzi în ședința CGMB. Primarul Gabriela Firea și consilierul PNL Ciprian Ciucu au avut și ei un schimb de replici. La acuzele acestuia că în companiile municipale sunt angajați mulți prieteni și rude de-ai consilierilor de la putere, Gabiela Firea i-a spus că în Primăria Capitalei se fac doar lucruri legale.

CITEȘTE ȘI:

Căile Ferate ale Bucureştiului, în prag de desfiinţare. Drumul de fier urban, înlocuit cu bulevarde

Ad placeholder
Mirel Rădoi a vorbit deschis despre sinuciderea fratelui său, cel mai dureros moment din viața lui
PARTENERI - GSP.RO
Mirel Rădoi a vorbit deschis despre sinuciderea fratelui său, cel mai dureros moment din viața lui
Horoscop 4 iulie 2020. Racii reușesc să restabilească o comunicare sinceră cu apropiații
HOROSCOP
Horoscop 4 iulie 2020. Racii reușesc să restabilească o comunicare sinceră cu apropiații
RECOMANDĂRI
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close